Diablo 2
Wiec tak mam pytanko
jak wam się podoba nasze nowe forum wiem ze nie ma na razie żadnej rewelacji ale postaramy się to zmienić w jak najszybszym czasie
oczywiście jeszcze dodam, że fundatorem wszystkich nagród w konkursach jest mati i jeszcze zanim założyliśmy to forum to mati dawał mi czasem jakieś fajne itemki
i oczywiście te darmowe ut co dwa dni to jego sprawa
nom forum spoko, fajnie że są nagrody tak trzymać
aa.. jeszcze zapomniałem dodać, że fajnie by było gdybyście zrobili strategie na poszczególne postacie, jak rozdawać punkty, co nosić itp
Ostatnio edytowany przez |SnQ ^ (2009-03-09 18:03:21)
tylko co mamy zrobić poradnik na wszystkie postacie i wszystkie strategie?
Wiesz ile tego jest? najlepiej napisz na forum w dziale Diablo 2 dyskusje, że robisz np. hammera i potrzebujesz strategie... na pewno dostaniesz odpowiedź
Forum jest bardzo fajne. Szczególnie zachęcił ten item darmowy pewnie nie tylko mnie..
a jeśli chodzi o te strategie to też popieram żeby pisać kto jaką potrzebuje.. napewno ktoś bedzie miał
talrash wpisz się w konkursach w mojego posta a masz szansę na wiele ciekawych nagród Zupełnie za darmo
Możecie dodać Zakładkę BUILDY i byśmy robili tematy np SORC BLIZZ albo PALA HAMMER itd, itp i za jakąś aktywność byście nagradzali. I jeszcze np jakby ktoś chciał się dowiedzieć jaki to np "Need SORC BLIZZ" albo coś takiego, a tak w ogóle to ja nie gram w D2 tymczasowo ale grałem bardzo dużo, tylko pomagam forum się rozwijać a najwyżej jeżeli coś wygram to wybiore użytkownika dla którego to oddam, albo w ogóle nie będę tego brał xD tak żeby było jasne.
Ostatnio edytowany przez xendos (2009-03-10 19:06:30)
Po prostu udalo mi sie wygrzebac fajny skin a na imperium chyba nawet nie bylem
nie byles ale warto zerknac. http://diablo.phx.pl/forum/ bardzo mi te nowe forum przypomina te ID tylko troche jest za malo tematow.Trzeba zrobic cos zeby bylo wiecej topicow.Mimo wszystko jest bardzo fajnie GZ dla adminow